Telefoon: 0347-371114
Telefoon: 06-12316098
Inloggen
0
Je hebt 0 artikelen in je winkelwagen

TENTVERHUUR ROTTERDAM - EVENEMENTEN, FEESTEN, FESTIVALS, BIJEENKOMST

ALS DE ZEILDOEKEN VAN ONZE TENTEN KONDEN SPREKEN.

Wat zouden ze ons dan boeiende verhalen vertellen. Verhalen over mooie ontmoetingen, vrolijke feesten, succesvolle meetings, hartroerende bijeenkomsten en smaakvolle party’s.

DE BASIS VAN IEDER EVENEMENT

Van Genderen Tentverhuur is gevestigd in Hagestein, vlakbij Rotterdam en weet als geen ander wat het organiseren van een evenement allemaal met zich meebrengt. We weten ook dat een goede basis het halve werk is en écht het verschil maakt in het succes van uw evenement. Dit is de basis voor het verzorgen van de huisvesting van uw evenement:

  • Het juiste concept
  • De complete inrichting
  • Een betrouwbare planning
  • Hoogwaardige, verzorgde en veilige materialen
  • Vakkundige en representatieve medewerkers

Bij van Genderen Tentverhuur is dit het hoofddoel. Met dat idee plaatsen wij elke dag onze tenten, en maken we ruimte voor nieuwe verhalen. Vul ons contactformulier in en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

ALUMINIUM HALLEN

Aluminium hallen, vaak afgekort tot Aluhallen, zijn tenten die geheel zijn opgebouwd uit een aluminium constructie. Er zijn dus geen palen of midden masten in de hal zelf geplaatst, wat zorgt voor openheid en ruimte. Geen belemmering van zicht of beweging. Aluhallen worden veelvuldig gebruikt voor beurzen en bijeenkomsten, maar ook bij bedrijfsfeesten zijn ze in te zetten. Ze kunnen overigens gemakkelijk worden gekoppeld aan tenten.

PAGODETENTEN

Pagodetenten geven uw feest een chique uitstraling en kunnen aan andere tenten of Aluhallen gekoppeld worden. Pagodetenten zijn snel te plaatsen, stormbestendig, uit te voeren met harde wanden of zwaardere vloeren. Ook voor (semi-)permanente plaatsing.

SPANTENTEN

Wat zijn spantenten? U kent dit type tent wellicht van evenementen zoals circussen, openlucht concerten, feesten en festivals. Spantenten worden op een zachte ondergrond geplaatst en de zeildoeken worden gespannen en verankerd. De spantenten zijn geschikt voor grote en kleinere evenementen en feesten.

PARAPLUTENT STARSHADE

De Starshade paraplutent is een echte eyecatcher op uw feest of evenement. Het is een zeshoekige feesttent met een moderne design uitstraling. Het is een knusse plek om op een buitenevenement de schaduw op te zoeken of even te schuilen voor een regenbui. Hang wat snoeren met lampjes op en de Starshade is binnen een handomdraai klaar voor de avond.

PARTYTENTEN

Van Genderen is gevestigd in Hagestein, vlakbij Rotterdam, maar we zijn in heel Nederland actief. Voor ieder feest of festival hebben wij de geschikte tent. Wilt u weten welke tent voor uw evenement het meest geschikt is? Vul ons contactformulier in of bel naar 0347 371 114 of 06 123 16 098 voor overleg of een offerte aanvraag.

OFFERTE AANVRAGEN?