Telefoon: 0347-371114
Telefoon: 06-12316098
Inloggen
0
Je hebt 0 artikelen in je winkelwagen

TENTEN VERHUUR AMERSFOORT

  • Wij maken van elke locatie een feestlocatie
  • Veiligheid staat bij ons altijd voorop
  • Wij werken uitsluitend met de beste en meest representatieve medewerkers
  • Ook themafeesten of een totaaloplossing behoren tot onze mogelijkheden
  • Het enige dat wij niet kunnen leveren zijn de gasten

Heeft u voor de organisatie van een evenement, bedrijfsfeest of bruiloft de perfecte locatie gevonden? Maar wilt u het risico niet lopen dat uw evenement in het Nederlandse regenwater valt? Heeft u dan al weleens aan een tent als accommodatie gedacht? Voor tenten verhuur in de regio Amersfoort bent u bij Van Genderen Tentverhuur aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en afmetingen tenten. Of het nou om een kleine groep of om duizenden bezoekers gaat: wij denken graag met u mee.

SPECIALIST IN TENTEN VERHUUR REGIO AMERSFOORT

Wat wij het liefste doen? Samen met u een geslaagd evenement of feest neerzetten. Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij de organisatie van een evenement. Hoe groot of hoe klein het ook is. Daarom vinden we dat u in ieder geval geen omkijken moet hebben naar het onderdeel tenten verhuur in de regio Amersfoort. Dat regelen wij graag voor u. Wij hebben we verschillende soorten en afmetingen tenten in ons assortiment:
 

  • Aluhallen vanaf 6 tot en met 20 meter
  • Pagodetenten vanaf 4×4 tot en met 6×6 meter
  • Spantenten van 10 meter en van 20 meter

Welke tent en welke afmeting voor uw evenement het meest geschikt is? Daarover adviseren wij u graag.

VEEL MEER DAN ALLEEN TENTEN VERHUUR

Naast tenten verhuur regio Amersfoort bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de inrichting van de tent, catering en complete totaaloplossingen. We nemen u graag alle zorgen uit handen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.
 

OFFERTE AANVRAGEN?