Telefoon: 0347-371114
Telefoon: 06-12316098
Inloggen
0
Je hebt 0 artikelen in je winkelwagen

Corona

Bent u ook opzoek naar een oplossing om bijvoorbeeld;

Een ingang creëren waar uw personeel en klanten veilig uw pand kunnen betreden en eventueel een plek waar zij de middelen hebben om de hygiëne maatregelen toe te passen.

Een uitbreiding van het magazijn of de bedrijfskantine, zodat uw personeel op gepaste afstand van elkaar kunnen werken en pauzeren.

Een extra ruimte bij uw school zodat de scholieren op veilige afstand een les kunnen volgen. Ook voor bankensets, tafels en stoelen kunt u bij ons terecht.

Deze plekken zijn te realiseren door middel van tenten te plaatsen. Van Genderen tentverhuur beschikt over tenten in diverse maatvoeringen en zijn geschikt voor (semi) permanent gebruik. Ook is het mogelijk om een vloer in de tent te plaatsen.

Recent hebben wij door middel van een tent te plaatsen bij een verzorgingshuis met daarin een glazen tussenwand een mooie plek kunnen realiseren waar dierbaren elkaar van dichtbij en op een veilige manier kunnen zien. Door het gebruik van de geluidsinstallatie is het mogelijk elkaar goed te kunnen verstaan.

Heeft u een idee of zoekt u zo’n oplossing?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected]

Uiteraard houden wij rekening met de genomen maatregelen omtrent het coronavirus.

Zoek in ons assortiment

Zoek in ons assortiment

Productcategorieën

Productcategorieën

Productcategorieën