Telefoon: 0347-371114
Telefoon: 06-12316098
Inloggen
0
Je hebt 0 artikelen in je winkelwagen

ALUHAL HUREN AMSTERDAM? WIJ ZIJN SPECIALIST IN ALUHAL VERHUUR IN AMSTERDAM

  • Aluhal 6 meter
  • Aluhal 8 meter
  • Aluhal 10 meter
  • Aluhal 15 meter
  • Aluhal 20 meter

Wilt u een aluhal huren in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Van Genderen Tentverhuur, dé specialist in aluhal verhuur in Amsterdam, aan het juiste adres. De aluhal is bij ons in verschillende afmetingen te huren. Vanaf 6 meter tot 20 meter. Aluhal is een afkorting van aluminium tenthal. Een belangrijk kenmerk van de aluhal is dat hij een vrije overspanning heeft. Dit betekent dat er geen palen (middenmasten) in de tent staan. De naam aluhal doet het al vermoeden, is opgebouwd uit een aluminium constructie.

GOEDGEKEURDE ALUHAL HUREN IN AMSTERDAM

Aluhallen zijn uitermate geschikt voor grote bedrijfsfeesten, tuinfeesten, festivals en voor tijdelijke opslag. Het tentzeil is vervaardigd van wit, transparant of gekleurd A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1. De aluhal voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping ten behoeve van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement.
Wanneer u besluit om bij ons een aluhal te huren in Amsterdam, kiest u voor een aluhal met een tentvloer. Op deze manier hebben de gebruikers van de tent een vlakke en droge ondergrond. Dit is in het bijzonder voor beurzen en grote bijeenkomsten erg belangrijk.

ALUHAL VERHUUR AMSTERDAM: WIJ PLAATSEN UW ALUHAL VAKKUNDIG

Als u bij Van Genderen Tentverhuur een aluhal wilt huren in Amsterdam zorgen wij ervoor dat deze op een vakkundige manier geplaatst wordt. Afhankelijk van de oppervlakte van de tent zal bepaald moeten worden met hoeveel personen de aluhal geplaatst moet worden. Onze aluhallen zijn ideaal om te koppelen aan gebouwen of aan andere aluhallen, pagodetenten of punttenten.  
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van aluhal verhuur Amsterdam Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

OFFERTE AANVRAGEN?